How To Pit Cherries Without A Cherry Pitter

Cherry season has arrived!  Let’s all give a hip-hip-hooray!  Today I want to share a tip I learned years ago from The Martha about pitting cherries without one of those handy-dandy cherry pitters.  If I had a cherry tree of my own, I’d buy one.  But this is good enough for us occasional pitters.

How To Pit Cherries Without a Cherry Pitter:

If you have a cherry pitter, awesome. If you don’t, allow me to show you something I learned from the all powerful Martha a few years ago. Use a pastry tip. Brilliant!

I just used a small round tip.  All you have to do is insert the tip into either end of the cherry–the stem end works best, press firmly, and voila! The pit comes out the other end.

I won’t lie–it probably took me a good 45 minutes to pit all those cherries you see in that measuring cup.

My favorite cherry recipes:

White Cherry, Honey, Yogurt Sorbet
Fresh Cherry Pie
Black Forrest Cake (can use jarred or fresh cherries)

 

You may also like

119 Comments

  1. Great idea! I don’t pit cherries often, so I’ve never invested in a cherry pitter. This will come in handy for the times I wish I had one, though!

  2. I gave buy cbd cream a try with a view the cardinal time, and I’m amazed! They tasted smashing and provided a sanity of calmness and relaxation. My stress melted away, and I slept well-advised too. These gummies are a game-changer an eye to me, and I enthusiastically put forward them to anyone seeking spontaneous emphasis relief and improved sleep.

  3. Florya Ortodontist, gülümsemenizi yeniden keşfetmeniz için uzman kadrosu ve modern tedavi yöntemleriyle hizmet veriyor. Günümüzün en etkili ortodontik çözümlerini sunarak, hastalarının kendilerine olan güvenlerini artırmayı hedefliyor. Her hasta için kişiye özel tedavi planları hazırlayarak, doğal güzellikleriyle gurur duyan gülücükler yaratıyor. Hasta memnuniyetini ön planda tutan Florya Ortodontist, konforlu bir tedavi deneyimi sunuyor. Çocuk, ergen ve yetişkin hastalara yönelik çeşitli tedavi seçenekleri sunarak her yaşta sağlıklı bir gülümseme elde etmeye yardımcı oluyor. Gülümsemeleri yeniden tanımlayan Florya Ortodontist, her adımda yanınızda.

  4. Samsun diş hekimleri olarak, her hastamıza kişiye özel bir yaklaşım sunuyoruz. Uzman hekimlerimiz, en son teknolojiyi ve güncel bilgileri kullanarak en iyi tedaviyi sunar. Samsun diş hekimleri, güler yüzlü ve samimi ekibimiz, rahat bir deneyim yaşamanızı sağlar. Sağlıklı bir gülümseme için biz buradayız.

  5. Samsun Web Tasarım Firmaları, Dijital Kimliğinizi Şekillendirin. Samsun’da işletmenizin çevrimiçi varlığını güçlendirmek ve etkileyici bir web sitesi oluşturmak için en iyi adres burası. Samsun web tasarım firmaları, deneyimli ekipleriyle, sizi dijital dünyada öne çıkarıyor. Göz alıcı ve kullanıcı dostu web siteleri tasarlıyoruz. Hızlı, mobil uyumlu ve SEO odaklı çözümler sunuyoruz. Markanızın dijital kimliğini şekillendirerek, müşterilerinizi etkileyin ve işletmenizin büyümesine katkıda bulunun. Profesyonel web tasarımı ile çevrimiçi başarıya adım atın. Samsun firmanız için web tasarım ihtiyacınız olduğunda Samsun Web Tasarım Firmaları arasında yıldızı parlayan firmalardan biri olan CodiaSoft ile teknolojiye ve geleceğinize yatırım yapın.

  6. Diş estetiği ve diş yapısındaki bozulmaları öncelemek için günümüzde daha pratik ve hızlı çözüm olarak bilgisayar destekli şeffaf plak teknolojisi kullanılmaktadır. Halkalı şeffaf plak servisi ile kullanımı kolay şeffaf plaklar ile estetik dişlere sahip olabilirsiniz. Halkalı Şeffaf Plak, Gülüşünüzü Rahatça Düzelten Modern Çözüm. Halkalı’daki şeffaf plak uygulamaları, düzensiz dişlerin düzeltilmesi ve estetik gülüşlerin oluşturulması için modern bir alternatif sunar. Şeffaf plaklar, görünmez ve konforlu bir seçenektir, geleneksel braketlerin zorluklarından kaçınmanıza yardımcı olur. Deneyimli Halkalı diş hekimleri tarafından kişiye özel olarak tasarlanır ve tedavi sürecini daha rahat hale getirir. Halkalı şeffaf plak uygulamaları, sağlıklı ve çekici bir gülümseme için estetik ve pratik bir çözümdür.

  7. Samsun Reklam Ajansları, Markanızı Parlatalım. Samsun’da işletmenizin görünürlüğünü artırmak ve rakiplerinize öncülük etmek için doğru yerdesiniz. Samsun reklam ajansları, yaratıcı stratejiler ve etkili kampanyalarla işletmenizi öne çıkarır. Markanızın hikayesini anlatır ve potansiyel müşterilere ulaşmanızı sağlarız. Reklamcılığın dinamik dünyasında deneyimli olan uzmanlarımız, size özel reklam çözümleri sunar. Markanızı parlatalım ve başarıya giden yolda liderlik yapalım. Profesyonel reklam ajansları ile işletmenizin büyümesine katkı sağlayın. Samsunda internet ortamında reklam vermek isteyenler; Google, facebook veya diğer sosyal medya platformlarında reklam vermek için Samsun Reklam Ajansları geleceğe yatırım için ideal fırsatlar

  8. But there is a path that enables him콜걸 to leave with dignity and on his terms. It begins with letting the Democratic primary campaign run its course, ending June 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.